Ποιοί είμαστε

Tο cryptobase.gr είναι το πρώτο ελληνόγλωσσο ειδησεογραφικό portal προσανατολισμένο στις αναδυόμενες τάσεις fin-tech, την τεχνολογία blockchain & τα cryptocurrencies.

Αποστολή μας είναι να αναμεταδίδουμε αμερόληπτα τις σημαντικότερες ειδήσεις που καθημερινά η ομάδα μας εντοπίζει στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα media της decentralized σκηνής.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι οδηγούμαστε σε μια μαζική αποδοχή της χρήσης των αποκεντρωμένων τεχνολογιών στο εγγύς μέλλον, καθιστώντας τα κρυπτονομίσματα κομμάτι της καθημερινότητάς μας, το Cryptobase.gr προσδοκά είναι ένα μέσο “εκδημοκρατισμού” των κρυπτονομισμάτων και ταυτόχρονα εκπαίδευσης, ευαισθητοποίησης και προετοιμασίας των αναγνωστών μας μπρος την νέα ψηφιακή επανάσταση.

bill dimtsas

Βασίλης Δήμτσας

Ο Βασίλης είναι λάτρης της τεχνολογίας, της επιχειρηματικότητας και της αποκέντρωσης. Είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία πολλών startup projects και σε ένα από αυτά γνωρίστηκε με τη Νικολέτα. Από τότε πειραματίζονται δίνοντας ζωή στις ιδέες τους και συλλέγοντας εμπειρίες.

Ο Βασίλης θα διαβάζει και θα σταχυολογεί καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις της παγκόσμιας crypto σκηνής και θα τις μεταφέρει στο cryptobase.gr.

nikoleta margariti

Νικολέτα Μαργαρίτη

Η Νικολέτα εργάζεται ως software developer με έμφαση στο front end. Στον ελεύθερο χρόνο της ωστόσο, δηλώνει graphic designer, video game developer και crypto enthusiast.

Στο cryptobase.gr είναι υπεύθυνη λειτουργίας του portal, branding και marketing creator, social media manager και όταν καταφέρνει να ξεμπλέξει από όλα αυτά μας δίνει και τις σκέψεις της μέσα από τα άρθρα της.